Mellandagarna rullar på

Julen är som vanligt en tid för att ladda kroppen med väldigt mycket mat, inte lär nyår bli mycket annorlunda heller med kryssning och därmed nyårmiddags-Buffé och nyårsdags-brunch. Men ett bra sätt att ladda batterierna är det och väldigt skoj och gott.

Mellandagarna kan man dessutom nyttja till att komma ut och rulla lite på cykeln, nu är det ju visserligen vinter på riktigt så det är inget optimalt cykelväder, dubbdäck och rejält med kläder så man känenr sig som en riktig Michelin-gubbe är det som gäller. Men några pass har det ändå kunnat bli med det bästa distanpasset på söndag då det blev drygt 3 timmar ute och sedan en sista forcering på trainern så att passet totalt blev 4 timmar, klart godkännt

Kanske ska försöka få till lite mer bra pass på trainern i några dagar nu så att man är laddad till den 6:e då jag ska tävla i lite miniformat, Trainer-DM anordnas på Älvsjömässan och det ska bli en skoj grej.

Jag har återigen tagit beslutet att det verkligen blir H30 klassen nästa år också och då kan man passa på att se vilka man, i detta område, kommer köra med och mot i den klassen.

No comments:

Post a Comment

Followers

Search This Blog

Total Pageviews