Grus-Grus-Grus

Kört en 4,5 timmars runda på crossen. Är uppe hos föräldrarna i Hälsingland och passade på att tillsammans med Klas köra runt Bergviken på en lite längre lugn runda där vi såg till att hålla oss ifrån asfalten så mycket som möjligt, något som vi lyckades med riktigt bra, på drygt 11mil kan det inte blivit mer än runt milen på asfalt.

Ruskigt fina vägar och omgivningar här och eftersom man både cyklat och åkt moped på så många av vägarna kan man också varje liten grusväg och kan plocka ut godbitarna ur den Hälsingska kakan.

Inspirerande och man önskar att man bodde med möjlighet till såhär fina skogsvägar, då skulle det bli en mountainbike i cykelstallet också!

Nu blir det istället väldigt sällan man är i skogen och det märks ju på den taskiga tekniken som inte ens var riktigt bra under min rena MTB-tid. Skillnaden numer är att jag inte ens tycker det är nå roligt när det blir mycket stök och riktigt skakigt.

Imorgon blir det runt samma sjö igen, men då på asfalt och racern i form av motionsloppet Bergviken Runt. Ska bli skoj då det är det lopp som på sätt och vis fick mig börja köra racer.

No comments:

Post a Comment

Followers

Search This Blog

Total Pageviews