En velpelle tycks ha bestämt sig, nästan, eller?

Nu känns det som jag kommer få ändra min presentationstext trots allt. Börjar lösa sig ibland de små knutar som jag harvat runt i och det känns som det skulle vara roligt med en satsning till elitklassen igen.

Framförallt handlar det om att Cup-tävlingarna är väldigt roliga att köra och även U6 är något jag kommer göra plats för i almanackan.

Hur det ser ut med Cup-tävlingarna kommande säsong känns dock väldigt osäkert. Den gågna säsongen var det enbart 4 cuptävlingar vilket var mindre än tidigare. Dessutom så har Svenska Cykelförbundet blivit av med en del drivande människor och känns lite som i kris, nu när den som bäst kunde utnyttja vridmomentet mot förbättring, föryngring och ökande intresse som är skapat utav de goda internationella resultaten av svenska cyklister.

Samtidigt finns det rykten om en cup med 6 deltävlingar där alla lag ska anmäla ett 13-manna lag och sedan förbinda sig att köra med ett 4 till 8-manna lag på alla tävlingarna.

Alla rykten runt cupen får ni gärna skvallra runt här, så man har lite att sätta tankarna i när man sitter där och nöter träningstimmar inför vad som då blir en kommande elitsäsong.

No comments:

Post a Comment

Followers

Search This Blog

Total Pageviews