Alternativ helgsyssla

Helg brukar normalt innebära lite extra många cykeltimmar men denna helg bjöd på en annorlunda sysselsättning som jag var ganska övertygad om att den skulle tömma all träningsork.

Mina föräldrar har köpt ett nytt hus och helgens uppgift bestod i att flytta ifrån det gamla huset i Bergvik in till det i Söderhamn. Torsdagens normala styrketräning var bara att skippa när man insåg att man skulle få sin beskurna del av styrkelyft för sin stackars räka till kropp ändå.

Utifall att så tog jag ändå med löparskorna och de blev faktiskt använd, flytten blev nämligen inte alls den helhelg bodybuilder-marathon som jag var rädd för. Därmed provade jag redan på lördag kväll på lite backlöpning i Östra berget uppför trapporna till Söderhamns stadssymbol, Oskarsborg. Lyckades konstatera att löpning i trappor är riktigt jobbigt eftersom man inte riktigt kan kontrollera löpstegslängden, utan blir tvungen att hålla den längd trappstegen dikterar, trött eller ej! Ska bli intressant att se pulsfilen ifrån det, kändes förjävligt jobbigt och bra!

No comments:

Post a Comment

Followers

Search This Blog

Total Pageviews