Contador pressmöte i eftermiddag

I eftermiddag ska Contador (enligt Cyclingnews) hålla pressmöte och kommentera det som hittills kommit ut om att han ska ha blivit given en 1 års dopningsavstäning för det Clenbuterol man funnit i hans kropp, ska bli intressant att höra vad han säger.

Känns som en ganska viktig dom eftersom Contador ändå varit den som på senare tid dominerat allt vad etapplopp hetat och dessutom varit affischnamnet efter Armstrong. Hans totala dominans i de mesta han har ställt upp i gör väll ändå till viss del att jag inte riktigt tror på hans försvar om att han fått i sig det genom kött, är man alltid bäst på den där nivån så känns det ofta lite småskumt. Vore jag WADA skulle jag kolla efter ämnen på den här listan för som jag tidigare kommenterat så verkar han på vissa bilder vara av typen som kan gömma sig bakom en lyktstolpe.

Troligen så kommer det dock inte vara något fast beslut som levereras i eftermiddag och troligen inte heller kommer beslutet stå fast när de 10 dagarna för överklagande har gått, hur många överklaganden och hur lång total processtid kan man tro på totalt i detta fall tro?

No comments:

Post a Comment

Followers

Search This Blog

Total Pageviews