Det luktar nybakat!

En doft av nybakat har spridit sig i lägenheten. Det är ett par BONT skor som står i ugnen och blir varma, mjuka och formbar. Efter 20 minunter i ugnen så fick de sitta 10 minuter på fötterna och svalna. Därefter har man ett par formgjutna skor som sitter perfekt på fötterna och är styva rakt igenom hela skon.

Känslan i dem, såhär efter en första provtur, är imponerande! De sitter väldigt skönt redan och jag verkar inte ens behöva någon tid för att vänja mig vid dessa skor som mer kan liknas vid pjäxor än vanliga skor eftersom det är format carbon runtom hela foten. Det märktes också när man satte på sig dem för det var riktigt svårt att komma ner i dem, men väl med foten på plats så känns formgjutningen runt foten och de sitter som ett smäck! Just detta gör att man får gott stöd i hela trampet vilket gav skillnad i igångdraget, både för att de smiter åt så bra och för att de är så styva runt om.

Den sista ack så viktiga fördelen (för en cyklist) är att de också är väldigt nygga, matchar klockrent till såväl våra kläder som till cykeln.

BONT finns här, i flera färger för att matcha just din cykel

No comments:

Post a Comment

Followers

Search This Blog

Total Pageviews