Närmar sig

Temperaturen börjar stiga och vägarna blir torrare allteftersom. Så som det blåst de senaste dagarna kan det inte bli mycket smältvatten som ligger kvar på vägen heller. Folk börjar rapportera att de sett sopbilar och premiärturer på racer.

Det blir därför allt lättare att komma ut och köra när man både får mer ljus, så det faktiskt går att hinna med en riktigt träningstur ute efter jobbet, och även bättre temperaturer så man slipper de allra tjockaste och bylsigaste kläderna. I helgen skippade jag för första gången jackan till förmån för långärmad tröja med väst över och idag tog jag det ett steg längre genom att byta långbyxorna mot kortbyxor och benvärmare. Det är dock cross och crossdäck som gäller fortfarande fast jag börjar fundera på att byta mot lite grövre racerdäck eller nån slicksvariant istället.

Nästa vecka kommer dock transformationen gå mycket snabbare för på söndag eftermiddag lättar vi mot Mallorca och på måndag kommer jag stå ivrig och redo med racern och i kortärmt och kortbent (hoppas på att det räcker där) för en tur i bergen efter att ha laddat rejält med en svulstig frukostbuffé!

No comments:

Post a Comment

Followers

Search This Blog

Total Pageviews