Oktanhaltigt

Eftersom Klas hade besök av Italiensk/Sweichiska Manuel i helgen så bestämde vi oss för att ta med honom ut i skogen och utsätta honom för långvarig kyla, höga oljud, avgaser och eldrök samt stupfulla svenskar som tjoade hånfulla sånger om norrmän och finnar. Sagt och gjort, mot den stora skogsfesten: Svenska rallyt.

Blev en lyckad resa med varm glögg, grillad korv, soligt väder och fina vinterrallyvägar. Fick också uppleva och skratta åt vår dos utav berusade rallyfans, exempelvis ett gäng som var på jakt efter grillved och var på väg att fälla ett träd rakt ut över tävlingsbanan bara minuter innan nästa bil skulle komma.

På grund av den värmande glöggen så fick jag styra nästa dags distanstur ut till Bromma för att hämta min bil som blivit kvar där. Blev lite omvägar som gav en lugn 3½ timmes tur i det soliga vädret. Både njutbart i och ut genom stan och över broarna, men också oerhört frustrerande över dåligt plogade vägar och cykelvägar. Bitvis åkte jag och längtade så enormt efter vår Mallorcaresa.

Lyckades stöta på både ett mindre Vallentuna-gäng och en gammal klasskompis. Det senare tvingade igång synapserna rejält, det var i 9:an samt parallelklass i gymnasium vi gick tillsammans, så det krävdes lite för att leta upp den gamla hjärncell som kunde koppla ihop det.

No comments:

Post a Comment

Followers

Search This Blog

Total Pageviews