Giro't är över

Den rosa eran har nu tagit slut igen och jag måste säga att såväl Cavendish, Lövkvist som Di Luca passade bättre än Menchov i Rosa, en bitter ryss med stoneface gör sig helt enkelt inte i rosa kläder, inte särskilt snyggt att matcha med Rabobank-orange heller.

Men Rabobank's mekaniker ska ha cred för att de har övat ordentligt sedan Rasmussens tider. Där Rasmussen's mekniker totalt misslyckades på tempoetappen i Touren var det nu mekanikern's snabbhet med en ny cykel som kan ha räddat dagen och hela girot för Menchov. Måste ha varit vansinnigt halt i regnet på Rom's gator för Menchov's cykel bara försvann ju på en helt rak väg!

Efter Kohl's snack runt doping och kontroller blir jag tyvärr lite mindre exalterad över vinnarna när de har möjlighet att hela tiden vara i frontgruppen och köra stenhårt och hålla hela vägen på det sätt som Menchov och Di Luca gjort. Det är ju för tragiskt när man VILL se en genomklappning som Lövkvist eller Leipheimer eller åtminstonde att man inte riktigt orkar pressa på hela vägen så som Sastre eller Basso som fått visa lite mänskliga svagheter.

No comments:

Post a Comment

Followers

Search This Blog

Total Pageviews