Komprimerad


Har precis lagt iväg en beställning på ett par Skins kompressions-brallor. Inte helt vetenskapligt säkert övertygad om deras funktion men har testat lite grann med snuskigt tajta benvärmare på som återhämtning och tycker faktiskt det hjälper lite, framförallt så känns det lite skönare i benen om man har dem på när man är riktigt sliten. Känns det bara något bättre när man känner sig som mest sliten så är det värt mycket!

Ben i högläge bygger också på samma filosofi och det tycker jag också underlättar lite så helt fel kan det inte vara med ett par kompressionsbrallor.

Tycker faktiskt att jag oftare blir sliten numer, och att det sitter i längre. Kanske börjar det märkas att man faktiskt är gammal nog att ha passerat åldern för maximal (återhämtningshjälpande) testosteronutsöndring och istället är gammal nog att köra veteran. Å andra sidan är man ju fortfarande långt ifrån gammal jämfört både i elitklungan och i proffsklungan, så man ska inte börja klaga över det.
Ikväll ska jag se till att bli lite mer sliten genom att köra ett GP i tävlingsträningsserien SMACK, 45min + 3 varv står på schemat, bara att bränna på!

No comments:

Post a Comment

Followers

Search This Blog

Total Pageviews