Skandis + Grand Fondo, hård helg

Det blir en tuff helg. Skandisloppet på lördag stoltserar med inte mindre än 5st UCI continental lag på startlinjen. Ett svenskt landslag och alla de vanliga svenska lagen uppå det så är vi uppe i över 200 startande på den ringlande 13km's banan där inte mindre än 20mil ska avverkas.
Avrundar sedan helgen med att köra Stockholm Grand Fondo vilkt ger 14mils underbar favoritbana med start och mål precis utanför lägenhetsdörren.


Lägg till prognosen för helgen som utlovar regn och runt 5º så är det bara att inse att det kommer bli en helg lite utöver det vanliga.

Tanken var tidigare att jag skulle ha en formtopp denna helg men förkylning uppföljd av magsjuka precis när säsogen började sköt den planen i sank, toppnigen får bli senare. Under denna vecka har formen varit lite upp och ner, tisdagen pass med Valhall kädes väldigt bra men slet rätt mycket och återhämtningen kändes lite trög så onsdagens ESDUU kändes inte alls bra. Målet med lördagen får därför bli att hålla sig kvar så länge som möjligt, hur många varv vågar man tro på?

Söndagen blir bara att köra och se hur det kommer gå, brukar ändå kunna hålla mig bra framme där, om inte annat så på kunskap om banan och ren motivation utav hemmabana.

No comments:

Post a Comment

Followers

Search This Blog

Total Pageviews